Diabeettisen retinopatian seurantapalvelu

Diabeettisen retinopatian seurantapalvelu

Yleistä

Digifundus on Suomen johtava ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -sertifioitu diabeettisen retinopatian seurantapalveluiden tuottaja. Olemme tuottaneet diabeettisen retinopatian kuvauspalvelua vuodesta 2000. Vuosittain silmäkuvaajamme suorittavat yli 50 000 silmänpohjakuvausta ja silmälääkärimme laativat yli 29 000 retinopatialausuntoa. Joka kolmas suomalainen diabeetikko käy Digifunduksen järjestämissä silmänpohjakuvauksissa yli 150:ssä terveydenhuollon yksikössä.

Tarjoamme laadukkaan, edullisen ja Asiakkaan kannalta vaivattoman tavan hoitaa alueensa diabeetikoiden diabeettisen retinopatian seulonta- ja seurantapalvelut. Palvelumme on Asiakkaallemme vaivaton ja säästää hänen omia resurssejaan. 

Yrityksemme diabeettisen retinopatian seulontapalvelun tavoitteena on löytää ensimmäiset retinopatian muutokset ja seurannan tavoitteena taas on havaita ajoissa näköä uhkaavat silmänpohjamuutokset sekä ohjata potilas ajoissa hoitoon. Kokonaistavoitteenamme on näkövammaisuuden vähentäminen, millä on sekä kansantaloudellinen että elämänlaadullinen merkitys. 

 palveluketjumme

​​​​​​​​​​​​​​

Silmänpohjakuvaustoimintamme on Asiakkaan kannalta joustavaa. Asiakkaan kanssa sovitaan kuvauspäivät, jolloin silmäkuvaajamme tulee Asiakkaan luo ja suorittaa diabeetikoiden silmänpohjakuvaukset. Ensivaiheen tulkitsija laatii lausunnot normaaleista ja lieviä muutoksia sisältävistä silmänpohjakuvista ja loput silmänpohjakuvat esitietoineen lähetetään tietoturvallisesti etälausuntojärjestelmän välityksellä silmälääkärille lausuttavaksi. 

 

Diabeettisen retinopatian seulonta- ja seurantapalvelumme on täysin digitaalinen aina silmänpohjakuvauksesta silmälääkärin lausuntoon asti. Ensivaiheen lausujien ja silmälääkäreiden laatimat lausunnot toimitetaan Asiakkaalle sähköisesti. Digitaaliset silmänpohjakuvat tallennetaan Asiakkaan digitaaliseen kuva-arkistoon. Tarvittaessa myös lausunnot voidaan toimittaa suoraan Asiakkaan potilastietojärjestelmään. Lausuntojen diagnoosit ja toimenpidesuositukset ovat luonnollisesti diabeettisen retinopatian käypähoitosuosituksen mukaisia.

Lataa esite

Jos kiinnostuit palvelustamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä