Yritysesittely

Yritysesittely

Digifundus on Suomen johtava ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -sertifioitu silmäsairauksien seurantapalveluiden tuottaja. Palvelumme piirissä on noin 2,5 miljoonan suomalaisen väestöpohja. Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien ja tuotamme palveluita 13 sairaanhoitopiirin alueella yli 150:ssä kunnassa ympäri Suomen – Hangosta Utsjoelle. 

Higher education plays a significant role in our lives. And it's important to do the best to get a degree. As I'm not good at writing, I've decided to go to https://writemydissertationforme.co.uk/buy-dissertation/ and buy dissertation for my university. I think that it's a good idea as I can focus on practice and research.

Digifunduksen liiketoiminta keskittyy silmäsairauksien diagnostiikkaan, seulontaan ja seurantaan, lausuntotuotantoon ja hoitoon. Tuotamme ja kehittämme terveydenhuollon palveluita koskien mm. seuraavia silmäsairauksia: diabeettinen retinopatia, glaukooma ja silmänpohjan ikärappeuma. 

Pyrkimyksemme on tehostaa silmäsairauksiin liittyviä terveydenhuollon prosesseja sekä tuottaa korkealaatuisia terveydenhuollon palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joista asiakas voi valita tarvitsemansa palvelut tai vaihtoehtoisesti hän voi antaa meidän hoitaa koko palveluketjun.

Lataa esite